Udgivet i HandyGuiden.dk's Hus & Have-Univers

Har du styr på dit værksted?

Af Drv.dk

Dette indhold er sponsoreret

Værkstedet derhjemme er mandens sted, men har du egentligt styr på dit værksted? En ægte handyman der hurtigt kan fikse ting som går i stykker har fuldstændig styr på værkstedet derhjemme, så han ved lige præcis hvor ståltråd er og hvor hammeren er. Her er nogle gode råd til at have orden i værkstedet.

Orden i værkstedet

Det vil altid være meget nemmere, at gå igang med projekter, hvis man har orden i værktøjet og værkstedet. Derfor vil vi her komme med nogle gode råd til hvordan du kan få orden i værkstedet derhjemme.

De fleste garager og værksteder har et fladt loft, som består af lægter og intet andet. Her kan man med lidt teknisk snilde hængde “låger” op i loftet. Disse låger kan se åbnes nedad og på indersiden af lågerne kan man så have værktøj til at hænge. Det er en meget smart løsning, hvis man ikke har så meget plads til værktøj på væggen eller hvis man bare gerne vil have det gemt væk enten for udseendets skyld eller så børn ikke kan få fingrene i det.

Har man skabslåger i garagen eller værkstedet kan man også hænge værktøjet op på indersiden af skabslågerne. Det er også en smart løsning, hvor værktøjet er helt gemt væk når skabslågerne er lukket, men stadig super nemt at få fat på når der er behov for det.

Man kan selvfølgelig også lave en rigtig værktøjsvæg. Det er enhver handymans drøm at have en værktøjsvæg hvor værktøjet hænger med fuldstændig orden og styr på det hele. Det kræver selvfølgelig lige, at man har en hel væg man kan dedikere til værktøj. Har man dog et værksted derhjemme, så er en værktøjsvæg den oplagte løsning. Her kan man have hvert eneste værktøj til at hænge, så det er nemt at tage i brug og få man hængt alt værktøjet op på en fin måde, så kan det faktisk også have sin charme i værkstedet at have en værktøjsvæg.

Hvis man ikke vil have værktøjet til at hænge så frit tilgængeligt, fordi man f.eks. er bange for at børnene får fat i det, så kan man også have en stor låge foran værktøjsvæggen, så man kan låse det væk, når det ikke skal bruges. 

Der vil uden tvivl være mulighed for at bruge en af disse løsninger til at opbevare værktøjet derhjemme, så hvis du er en handyman der gerne vil have dit værktøj derhjemme, så er det bare med at finde ud af hvilken løsning der giver mest mening i din bolig.

Find det du mangler på handyguiden.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 533.793 produkter fra mere end 541 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 986.154 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:13:57.

55
Kategorier
2.683
Produkttyper
533.793
Produkter
541
Forhandlere
986.154
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.