Udgivet i HandyGuiden.dk's Hus & Have-Univers

Få mere for mindre - 5 gode tips til at spare penge på dit værktøj

Af Drv.dk

Værktøj er en investering, som du ikke kan komme udenom, hvis du enten er gør-det-selv-mand, eller hvis du er håndværker. Du får som regel dit værktøj fra din arbejdsgiver, hvis du er professionel håndværker, men der kan være nogle ting, som du enten ikke får foræret, og nogle gange kan der være regler om, at du ikke må bruge det privat.

Derfor kan det være en nødvendighed også at have sit eget private værktøj derhjemme, selvom du er håndværker med værktøj fra dit arbejde.

Men værktøj er som sagt en investering, og det kan være en relativ dyr investering, hvis du vil have det rette værktøj, der skal kunne klare dine opgaver i hjemmet ordentligt.

En dyksav er for eksempel et luksus værktøj at eje, men det koster også mange tusind kroner at få en dyksav i god kvalitet. Og sådan er det med meget værktøj.

Der er heldigvis nogle ting, man kan gøre, for at spare nogle penge, når det handler om værktøjet, man skal ud og købe.

I denne artikel vil vi gennemgå nogle tips til at finde billigt værktøj, så du kan få hele pakken derhjemme. 

Køb hele din pakke på en gang

Der kan være penge at spare, og der kan være forhandlingsmuligheder, hvis du køber alt dit værktøj på en gang. Det er dog ikke en regel nødvendigvis, men de fleste steder er de interesseret i at sælge mest muligt til dig.

Måden, de kan gøre det på, er at give dig en bedre pris på en hel pakke. Derfor hvis du mangler en stor del af dit ønskede værktøj, så få et tilbud fra alle de byggemarkeder, du har til rådighed og mulighed for at komme til. Du kan også ringe rundt for at få tilbud, så hvis du ikke har mulighed for fysisk fremmøde. På den måde vil du stadig have mulighed for et tilbud fra alle steder.

Når de så giver dig prisen på hele pakken, og du har fået dem fra alle steder, så vej dem op imod hinanden. For at det skal være sammenligneligt, skal det naturligvis være samme mærker af værktøj og samme type model, du får tilbud på alle steder. Der er nemlig stor prisforskel og kvalitetsforskel på nogle mærker, og derfor kan du kun lave en ordentlig sammenligning, hvis det er det samme værktøj, du får tilbud på.

Forsøg at spille de forskellige op mod hinanden: “De giver denne pris på dette værktøj derovre, kan du matche eller gøre det billigere.” Er måske en replik og et godt argument, som kan få prisen på din pakke ned.

Det virker naturligvis ikke altid.

Led efter godt brugt værktøj

En anden mulighed er selvfølgelig at lede på brugtmarkedet. Der kan være godt kvalitetsværktøj derude, det er dog en fremgangsmåde, der tager længere tid. Og du vil også skulle have en smule viden omkring, hvad du skal kigge efter i forhold til slid og andet, så du ikke køber katten i sækken.

Når det er sagt, så er brugt værktøj ikke nødvendigvis en dårlig ide, og hvis du går efter at spare flest mulige penge, vil det helt sikkert være den billigste løsning.

Eneste minus er dog, at du formentlig ikke får garanti på dit nye brugte værktøj, og at du måske derfor skal ud og bruge penge på reparation eller nyt værktøj alligevel.

Derfor hvis du køber brugt, så gå efter værktøj, der er af højeste kvalitet. 

Vær opmærksom på tilbud

Tilbud er en anden god mulighed. Der er ofte kampagnepriser på værktøjspakker, og der er ofte enkelte tilbud, der kan spare dig mange penge.

Disse tilbud kommer året rundt, men hvis du tager ind i nogle byggemarkeder, så kan du finde deres brochurer, og i disse brochurer vil du ofte se, hvilke tilbud der er på vej. Så er dit ønskede værktøj ikke på tilbud nu, og har du tid til at vente, så er tilbud også en god mulighed.

Pricerunner

Pricerunner er en mulighed for at holde øje med priser. Hvis du opretter en bruger, kan du også se, hvad priserne har ligget til tidligere, og du kan derfor se, om gældende tilbud egentlig er gode priser eller ej.

Derudover kan du sammenligne mange forhandlere på samme tid, og det er en nem måde at finde frem til den bedste aktuelle pris. Minusset her er dog, at det ikke altid er alle forhandlere, der har et samarbejde med pricerunner, så du misser måske en god pris fra en forhandler eller to. 

Black Friday er en gylden mulighed

Hvis du kan vente til den ene gang om året, hvor Black Friday løber af stablen, så kan du kigge efter gode Black Friday Tilbud. Der kan nemlig være mange penge at spare her. Du skal dog være opmærksom på, at nogle forhandlere sætter deres priser op, inden Black Friday starter, for så at sætte prisen ned igen. Dette gør de for at deres tilbud kommer til at se ekstra gode ud.

Men hvis du holder øje med priserne inde på for eksempel Pricerunner, hvor du også kan se tilbage i tiden, så kan du være sikker på at sikre dig det bedste tilbud, og at du sparer flest mulige penge.

Held og lykke med din søgen efter billigt værktøj.

 

Find det du mangler på handyguiden.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 533.793 produkter fra mere end 541 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 986.154 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:13:57.

55
Kategorier
2.683
Produkttyper
533.793
Produkter
541
Forhandlere
986.154
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.